Kartingkeskustelu > Karting Yleinen

Sääntökirja

(1/2) > >>

pikkuoskari:
AKK:n verkkosivuilla näkyvillä ensi vuoden sääntökirja - kommentteja odotellaan mielenkiinnolla !!!!!!!

saaskpe:
Pikaluvulla pari muutama muutos löytyi:

Sadekelin rengas on Maxxis, myös Cadetissa on sadekelinrengas.
Ei tullut Raket Cuppia, edelleen 8 karnevaalikisaa.

piku:
Mitenkähän nuissa cadetin sadekelin renkaissa tuo kehä kasvaa kun laitetaan se 2bar paine ja kapeelle vanteelle saattaa cadetit kulkee kovasti sade kumeilla ::)

saaskpe:
Ei taida olla merkitystä,  venyy vain vähän ja saman verran kaikilla. Ei se rengas veny pysyvästi edes 4 bar vaan palautuu takaisin. Mutta hauskoja hetkiä on vietetty katsellessa Cadetteja sateella, se jää nyt taakse.

Tuli mieleen että nyt kun monelle jää hyviä YDF-renkaita "laittomaksi", niitä kuitenkin voisi käyttää pois harrastajaluokissa. Pikku Minissäkin voisi ajaa muutaman seurakisan tai kiertuekisan kierrättämällä vanhat pois.
Samaa tehtiin kun meni vuosirengas KJS->KKS vanhaksi. Niissä nyt ei isoja eroja ollutkaan. Ei tiedä vielä miten nämä eroaa toisistaan. Voi olla ettei kaikille sovi, sääli kuitenkin heittää hyviä renkaita pois.

Unnu:
Totta sääli heittäää pois. Onkohan tässä kumin vaihto rumba kuviossa kyselty "kentän" mielipidettä ollenkaan ? Tämä vissiin on hoidettu "lasipalatsin" toimesta ja salaisien testikuvioden tuloksien perusteella ? Todella sääli pistää paria sarjaa kumeja menemään ja ostella uusia keväällä ,"herrojen" hetken päähänpiston takia. Toki voihan noita vanhoja käyttää esim. aluekisoissa jos niin sovitaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta