Ylläpito > Foorumin kehittäminen

MYYNTI- JA OSTOILMOITUKSIIN VOIMASSAOLOAIKA?

(1/2) > >>

tuomoeskelinen:
Huuto netissä ym kaupallisissa myyntipalstoissa ilmoituksen jättämisen yhteydessä pitää määritellä ilmoituksen voimassaoloaika, maksimin ollessa palstasta riippuen 2 vko -> 2kk. Maks voimassaoloaika voi olla myös osastokohtainen.

Mielestäni tuo sama toimisi täällläkin. Nyt ilmoituksia on 25 sivua....kuka selaa oikeasti ne kaikki läpi??? Ja kuinka moni jättää ilmoituksen poiston hoitamatta?

Saataisiin kierto nopeammaksi ja ilmoitukset olisivat ajan tasalla. Myös uppaukset jäisi vähemmälle?

Samoin minusta otsikkoon tungetaan nyt liikaa infoa ja etusivusta on tulossa sekava...Tuote ja hinta riittäisi, kiinnostuneet katsoo ilmoituksesta sitten sen sijainnin, jos sillä on merkitystä.


Opastakaa, jos olen väärässä.
 

TA:
Täällä ollaan samaa mieltä, joku voimassaoloaika olisi hyvä olla. Huvittaa joskus lukea kun joku on innolla vastannut yli vuoden vanhaan ilmoitukseen.

Vähintään, jos niitä siis ei voi poistaa, ne tulisi vaikka lukita jonkun ajan päästä ettei joku nosta niitä.

Team Laine:
Pistin tuohon kyselyn asiasta ja vastauksena voisi heittää kuinka kauan kyseinen voimassaoloaika pitäisi olla?
2 viikkoa, kuukausi, 2 kuukautta vai jotain muuta?

awi:
Lukitsemisella vältettäisiin turhat vastaukset vanhoihin viesteihin, mutta sekä ostajat, että myyjät voisivat tarkastaa, millä hintaa noin karkeasti tavara on lähtenyt liikenteeseen.

Kuukausi ilman aloittajan aktiivisuutta voisi olla sopiva aukioloikä, tuossa vaiheessa tuskin enää myyjä on ilmoituksestaan kiinnostunut, jos ei hintaan tai viestiin ole koskenut.

shikaani:
Kuukausi on mun mielestä ihan ok, niinhän toi on nettimotossakin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta