Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Beba renkaat

(1/2) > >>

ihatee:
Olisin halunnut kuulla käyttäjien kokemuksia noista beba merkkisistä renkaista.. onko millasia verrattuna muihin

renkaisiin? vaikka johonkin vegan sl8:aan.. näyttävät olevan ainakin aika paljon edullisempia! kalustona raket

120!

olpe78:
Beba renkaan laadusta ei ole tietoa, mutta mun mielestä ei kannata hommata harviaista rengasmerkkiä, kun sitä ei voi kuitenkaan missään kilpailuissa käyttää ja esim. sl8 pitää ja kestää harrasteajossa todella hyvin ja kauan.
Jos vaan harrastat tai huvikseen ajelet, niin sl8 kestää varmaan koko kesän. Ja radan rengaskasat/roskikset on kisojen jälkeen pullollaan hyviä renkaita.

MKR:
Moro,

Beban gummit on meidän testien perusteella ihan kelpo tawaraa. Kovempi seos(runner?) kestää hyvin vertailun Vegan SL8:iin, kestävyydeltään ja pidoltaan.
Pehmeämpi (sport?) on Vegan SL6:sta ja Maxxiksen HG3:sta nopeampi TAG kalustolla, mutta myös kuluu nopeammin.
Reeni- / hubagummiksi ihan Ok. Hinta /laatusuhde kohdillaan tällähetkellä. 

astro:
Jos hankit renkaat pelkkään harrastukseen, etkä ole kiinnostunut vertailemaan aikoja muiden tiimien kanssa edes treenipäivinä, niin osta pois, jos saat läjän renkaita halvalla. Mutta kuten Olpe mainitsi, yleensä esim. radalta kisatiimeiltä kyselemällä voi saada vähän käytettyjä renkaita tosi halvalla tai jopa ilmaiseksi, ja yleensä sellaiset on vielä täysin kelpoja harrastusajeluun.

Noi Bebat on pitävämpiä kuin Vega SL-8:t, joilla Raket 120-luokkia ajetaan. Malmilla Beban renkailla (Sportiv Runner) mentiin KSS:n testeissä yli sekunnin nopeampia kierrosaikoja, mikä on kisoissa tosi iso ero. Nopeus ja parempi pito tyypillisesti tarkoittaa pehmeämpää rengasseosta, ja sellainen myös yleensä kuluu nopeammin. (Tämä kuitenkin vain yleensä. Joskus nämä asiat eivät korreloi aivan suoraan ja itsellänikään ei ole sellaisia kokemuksia Beban renkaista, että voisin kommentoida niiden kestävyyttä.)

Beballa ei ainakaan näillä näkymin ole tulossa yhtään kisoja R120-koneille, mikä kannattaa myös pitää mielessä -- tuo kun tarkoittaa sitä, että et voi verrata kierrosaikojasi suoraan muihin radallaoleviin, vaikka heillä olisikin sama moottori. Renkaalla kun on todella iso merkitys kierrosaikaan, ja ilmeisesti asia ainakin jonkun verran kiinnostaa kun kerran siitä täällä kyselet.

ihatee:
joo kiitoksia vastauksista! taidan kokeilumielessä ostaa yhen sarjan noita beban renkaita, mutta kyllä pitemmän päälle ois varmaan viisaampi totutella niihin renkaisiin joita sitten kisoissa tulisi käyttää!! se kisaaminen kun tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta