Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Kypärän sovitus pk-seudulla.

(1/2) > >>

fsvaasam:
Olisi tarkoitus hankkia normit täyttävä kartingkypärä, jos vaikka innostuisi kilpailemaankin tulevaisuudessa. Tuntuu vaan olevan paikat vähissä missä noita pääsee sovittamaan ja varsinkin jos Bellin potan haluaa, niin asia vaikeutuu yhä. Antakaapas vähän vinkkiä. . .

DSMarko:
Ainakin Autoracing, vai onko se nykyään USParts Lauttasaaressa myy Belliä, OMPia ym. ja antaa tietysti sovittaa. Racing Service Jaatisella ja Pirkolalla myös sovittaa.

Ja ne myykin kypäriä  ;)

fsvaasam:
Joo, toi Us-parts vaan on sellanen paikka että ei siellä esillä ole kuin kromimangelsseja ja vinkkelikaseja :) täytyy varmaan poiketa Pirkolalle ja tyytyä Araihin jos ei muuten.

DSMarko:
Onko noin? Viimeksi kun käytiin Autoracingissa Lauttasaaressa, niin silloin autourheilupuoli oli oma kauppansa, vaikka onkin vissiin osa USParts yhtiötä. Mutta se oli viime vuoden puolta se.

fsvaasam:
Soittelin US-partsiin ja selvittelin asiaa eli Autoracing on heidän omistuksessaan, mutta toimii ennallaan eri toimipisteissä. Haimakaisen Ali kun siirtyi eläkkeelle Autoracing myytiin. Kävin Lauttasaaressa sovittelemassa pottia ja mukaan tarttui Bellin kc3. Istui päähän parhaiten heidän valikoimastaan muutenkin ja jo Ruoholahden toimipisteen ajoilta vanhana asiakkana sain hyvät alennukset :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta