Kartingkeskustelu > Cadet, Mini, Raket, KF6 ja Yamaha

Yamaha Cup

(1/3) > >>

iskä:
Jääkö tosiaan noin vähiin cupin osanottajat  Vihdin kisaan.
30 ilmoittautunnu vasta :)
ja tänään päättyy ilmoittautumis aika  ???

epä:
Terve

 ;)Kun lapsia vielä ollaan, niin hoidetaan nuo koulutehtävät ensin alta pois.
Osallistutaan sitten niihin myöhempiin karkeloihin...

Nythän on hyvä kun ei ole Chicken Runia, niin saapi epäonnistua erissäkin ja voi voittaa vielä Finaalitkin. ;D

ÄsLaihomäki:
Näkyypä siellä 49 nimeä olevan listassa nyt kun aika on täynnä. Harvalla sitä on suurempaa kiirettä ennen kuin ilmoittautumisaika lähenee loppuaan. Ennemmin olisin huolissani vaikkapa TAG ja F250/450 luokkien kuskien määristä. Tagissa 1 ja vaihteellisisssa 9.

Team Laine:

--- Lainaus käyttäjältä: ÄsLaihomäki - 20.05.2010 08:13 ---Näkyypä siellä 49 nimeä olevan listassa nyt kun aika on täynnä. Harvalla sitä on suurempaa kiirettä ennen kuin ilmoittautumisaika lähenee loppuaan. Ennemmin olisin huolissani vaikkapa TAG ja F250/450 luokkien kuskien määristä. Tagissa 1 ja vaihteellisisssa 9.

--- Lainaus päättyy ---
Tässä huomattiin ainakin se mikä vaikutus oli kun SM:n puolelta vietiin CUP:n puolelle F250/450-luokka. Uusia ei ole tullut, ja vanhoista jäi vielä sen takia porukkaa pois kun kisatkin vähenee entisestään. Neljä kisaa koko kaudelle on aika vähän, varsinkin kun kaksi kisaa on vielä samassa kuussa. Kuitenkin lomapäiviä töistä tarvitaan saman verran kuin ennenkin jos aikoo ajaa torstainkin harjoitukset mikä aiemmin jätettiin tarkoituksella pois tuolta luokalta.
TAG on kyllä suunnaton pettymys, koska minulle täälläkin vakuuteltiin että säännöt ovat hoidossa ja kaikki kunnossa. No voittaja ainakin saatiin selville ennen ensimmäistä ajettua erää.

MKR:

Ilmeisesti TAG porukka on hemmoteltu piloille käsittämättömän hyvin järjestetyillä omilla sarjoilla, jossa lisäksi ajamista riittää niin että ranteet rutisee?  ;D
Osanottajia oli Rotaxissa jokunen viikko sitten Kotkassa varikko pinkeenä, LeopardCupissa normaalit 18 kuskia ja Suomen TAG:ssa molempina menneinä kisapäivinä samaa luokkaa. Kaikkihan nämä ajaa suurinpiirtein samoilla säännöillä, joten nekin on jo kaikilla tiedossa.
Haikailu Cup / SM kapinoihin tuntuu olevan aika pientä....

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta