Kartingkeskustelu > Karting Vapaa

kannettavaa paineilmaa..

<< < (2/3) > >>

olpe78:
Clas Ohlsson. Jalkapumppu 6,90€. Toimii.

jahnu:
ja rahamiehelle. Sukelluspullo. riittää ilma koko kesäksi.Miinuksena lähtöhinta ja täyttö :D

hannes:
Vanhajauhe sammutin.. on valmis..   siihen kun laitta semmosen pään missä on letku.. mut pitää muistaa sit vaan maalata eri väriseks, ettei sitä luulla sammuttimeks.. mulla kokemusta..  suosittelen jalka pumppua

ATM:
Nyt kun tälle linjalle lähdettiin, niin tuollainen pieni n. 70 barin paineen sietävä CO2-pullo (joita on ilmeisesti käytetty vähän isompia sammuttimia paineistamaan) voisi olla myös kätevä. Itselläni on tuollainen MIG-hitsauskoneen suojakaasupullona...olisi samalla inertti kaasu  ;D

saaskpe:
Kyllä sellaisella 10 litran pullolla radalla pärjää. Huoltiksilla kun on ne kannettavat rengaspaineakut, niin niissä on varmaan vähemmän ilmaa.
Se tosin korpeaa kun viimeisen renkaaseen ei riitä ilmaa ja sitten pitää raahata se täytettäväksi.

Muutaman kerran olen nähnyt radalla paineakkuja, vanhoja kaasupulloja yleensä. Leimasta vanhoja kaasu/hitsaus ja sammutin pulloja voisi saada romikselta. Sellainen alumiininen kaljatynnyri olisi cool.
Sukelluspulloa tms. 50 bar säiliötä en toisi radalle. Siitä kun irtoaa kolauksessa venttiili niin menee kaikista teltoista läpi. Hitsauskaasupullot menee läpi tiiliseinästäkin. Jos paineet jää alle 10 bar, ei liene suuri riski kanssakilpailijoille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta