Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Aloittavalle 15-vuotiaalle sopiva sarja?

(1/2) > >>

Bääh:
Niin, elikkä olen nyt 15 ja täytän loppuvuodesta 16. Mikä olisi hyvä sarja/auto (mahdollisimman halpa) aloittaa? Asun Länsi-Suomessa. Olen yrittänyt tutkia asiaa pitkin nettiä mutta on tullut vain paljon ristiriitaista tietoa.

EDIT: Entä lisenssi? Mikä lisenssi mihinkin sarjoihin?

teemuturisti:
Olen 94 syntynyt ja täytän 16 loppuvuonna ja asun Turussa. Jos haluaisi aloittaa kartingin niin pienellä vuosihinnalla kuin mahdollista niin paljonko maksaisi? KIITOS VASTAUKSISTA!

simuli:
itsekkin aloitin kilpailun tänä vuonna ja olen 94 syntynyt ja ajan tag luokassa

awi:

--- Lainaus käyttäjältä: teemuturisti - 24.09.2010 21:04 ---Olen 94 syntynyt ja täytän 16 loppuvuonna ja asun Turussa. Jos haluaisi aloittaa kartingin niin pienellä vuosihinnalla kuin mahdollista niin paljonko maksaisi? KIITOS VASTAUKSISTA!

--- Lainaus päättyy ---

Auto 800€
Kypärä 100€

Loput kustannukset johtuu sitten auton kunnosta ja ajon määrästä. Ja onko ennestään työkaluja ym. Mutta jos realistisia ollaan, niin pari tonnia pitäisi varata ensimmäiseen kesään, niin saa vähän tarpeita ostella ja vähän paremman auton kuin mitä 800€:lla saa.


junnu a:
ite aloitin tänä kesänä ja tietoo eikä taitoo ollu mutta sitä tarttuu mukaan siitä ei huolta. mutta tosiaan joo että ei tolla 800 eurola kovin kummosta autoo saa. sillä ei saa esim junnu a:n(käytetty) konetta ja siihen runkoo(käytetty). vaan täytyy todellakin se 2000 euroo olla jemmassa ainaski auton saa noin 1500 eurolla. siihen sitte vielä ajokamppeet jos ei kilpaa aja niin sitte melekee sama mitkä kamppeet kypärä pakollinen.
(nyt koitin käyttää pisteitä mutta meniköhän nekää oikee ja tuli sitte sepostettua jotaki omistaki kokemuksista)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta