Kirjoittaja Aihe: Lajiryhmään vaihtuvuutta!?  (Luettu 3387 kertaa)

paljakka

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 491
Lajiryhmään vaihtuvuutta!?
« : 09.09.2010 14:38 »
Usko tai älä, mutta nyt on mahdollisuus vaikuttaa siihen, ketä AKK:n kartingin lajiryhmässä on jäseninä! Seuraava AKK:n hallituksen kokous on 12.10.2010 ja saamieni tietojen mukaan asiaa käsitellään jo siellä.

AKK:n saitilta poimittua ajankohtaista:

Laji- ja työryhmähaku 2011-2012
AKK-Motorsportin hallitus julistaa haun avoimeksi liiton laji- ja työryhmien 2011-2012 osalta. Hallitus valitsee yksittäisten jäsenten, jäsenyhdistysten, alueiden ja omien ehdokkaittensa joukosta liiton sääntöjen 15 §:n mukaisesti tarvitsemansa laji- ja työryhmät.

Hakuun julistetaan vuosille 2011 - 2012 seuraavat laji- ja työryhmien jäsenet:

- Rallin sarjatyöryhmä
- Rallicrossin sarjatyöryhmä
- Rallilajien lajiryhmä (ralli, rallisprint, ralli special)
- Rata-ajon lajiryhmä (sis. Endurance, jäärata-ajo)
- Jokamiesluokan lajiryhmä
- Kartingin lajiryhmä
- Pienoisautoilun lajiryhmä
- Autosuunnistuslajiryhmä
- Drifting työryhmä
- Tekniikkatyöryhmä
- Turvatyöryhmä
- Olosuhdetyöryhmä
- Off Road lajiyhteyshenkilö

Mikäli olet halukas työskentelemään autourheilun lajiasioiden kanssa ja kehittämään niitä, lähetä vapaamuotoinen hakemus/esitys itsestäsi meille. Hakemuksessa tulee ilmetä oma ikä, siviiliammatti, harrastuneisuus- ja muu tausta autourheilun parissa sekä mahdollinen autourheilun toimitsijakokemus.

Esitykset tulee tehdä kirjallisesti (e-mail käy) ja toimittaa liiton toimistoon viimeistään maanantaihin 8.10.2010 mennessä osoitteella: AKK-Motorsport ry / Jani Backman, PL 19, 01301 VANTAA tai sähköpostilla osoitteeseen jani.backman@autourheilu.fi. Esityksiin ei tarvita erillistä puoltoa, mutta esitettäviltä henkilöiltä tulee olla kirjallinen suostumus tehtävään.

Lisää ajatuksia käytännön lajiryhmätoiminnasta on luettavissa AKK:n 24.9. ilmestyvässä jäsenlehdessä.
Lähde:
http://www.autourheilu.fi/26918.aspx
« Viimeksi muokattu: 09.09.2010 22:36 kirjoittanut paljakka »

saaskpe

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 684
Vs: Lajiryhmään vaihtuvuutta!?
« Vastaus #1 : 09.09.2010 21:17 »
Niin miten siihen valintaan voi vaikuttaa?
Vai tarkoititko että jos edes joku edes hakee, niin voi jopa tulla valituksi.
Ei vaan. Seurojen toimesta allekirjoitettu saate ja näkemys miksi ko. henkilö olisi sopiva lajiryhmän jäseneksi auttaisi varmasti läpimenoa. Nyt olisi lajin mahtiseuroilla mahdollisuus asettua oikeiden henkilöiden taakse.

10-20 vuotta laji parissa eikä tämän hetkisiä sitoumuksia (omaa kilpailijaa ajamassa suomessa), on hyvä lähtökohta. Yleinen arvostus lajinharrastajien piirissä, kyky kuunnella kenttää ja oppia myös uutta auttaa varmasti. Kansainvälinen kokemus vähentäisi nurkkakuntaisuutta. Suhteet valmistajiin ja muiden maiden kollegoihin on eduksi. Kilpailujen toimitsijana myös näkee mitä kisojen järjestäminen on. Tunnistaako joku itsensä? Jos em. asiat on kunnossa, saat tukesi meiltä.

-petri-
-petri-

JSVracing

  • Yleinen
  • **
  • Viestejä: 18
Vs: Lajiryhmään vaihtuvuutta!?
« Vastaus #2 : 10.09.2010 07:59 »
Tämä voi olla pikkaisen vaikea juttu. Edellä mainittiin kaikki oikeat asiat mitä lajiryhmän ideaalijäsenessä tulisi yhdistyä.
Olen täysin samaa mieltä, mutta kuka tällainen henkilö huutaa tässä kohtaa hep! ja ilmoittaa olevansa käytettävissä?
Uskon että aika moni näistä henkilöistä ei kehtaa tuoda itseään esille, koska ajattelee että on niitä parempiakin kavereita tähän hommaan...

Uskon että monella tämänhetkisistä kilpailijoista/huoltajista on hyviäkin ajatuksia jä näkemyksiä sellaisista henkilöistä keitä voisi äänestää/ehdottaa uudeksi lajiryhmän jäseneksi. Vaikea on kuitenkaan ketään alkaa lobbaamaan, jos ei tiedä onko kyseinen henkilö edes käytettävissä.

Olen nyt kolmen kesän ajan kuunnellut kuinka varikoilla keskustellaan lajin nykyisistä säännöistä ja tulevaisuudesta.
Nämä ideat, keskustelut ja esitykset kun vielä saataisiin eteenpäin kisapaikkojen varikoilta ja vaikka mahdollisen kuljettajayhdistyksen
kautta lajiryhmän käsiteltäviksi.

Pitäisikö kentällä olla kuljettaja/huoltajayhdistys, joka tekee esityksiä lajiryhmälle/osallistuu lajiryhmän kokouksiin?

Pitäiskö järjestää gallup/vaalit henkilöistä joita kentän väki arvostaa ja keiden toivottaisiin kuuluvan uuteen lajiryhmään?

Jos saataisiin selkeästi nykyisten lajin harrastajien mielipiteet(äänet) koottua yhteen, saataisiin "ääniharavat" selville ja jos
vielä kyseiset henkilöt olisivat käytettävissä kyseiseen tehtävään voitaisiin seurojen yhteisellä esityksellä ehdottaa näitä henkilöitä
uuteen lajiryhmään.  Jos tämän jälkeen uuteen lajiryhmään näitä henkilöitä ei valittaisi niin se mielestäni kertoisi jotakin jo jotakin
tämän hetkisestä tilanteesta ja siitä miten kentältä voidaan vaikuttaa oman harrastuksen tulevaisuuteen....

Jukka
« Viimeksi muokattu: 10.09.2010 08:03 kirjoittanut JSVracing »


 

Team Laine Verkkokauppa