Ylläpito > Tiedotteet

Sivuston siirto tehty/käynnissä

(1/4) > >>

Admin:
Kartingforum.net on tänään siirretty uudelle palvelimelle ja palveluntarjoajalle. Tilannetta tarkkaillaan tiiviisti seuraavan vuorokauden aikana. Nimipalvelut päivittyvät pikkuhiljaa ja joillakin voi näkyä vanha foorumi, kun taas toisilla osoite ohjaa jo uudelle palvelimelle. Mikäli havaitsette että joitakin tänään kirjoittamianne viestejä on kadonnut, ne ovat todennäköisesti menneet vanhalle palvelimelle ja siirto uudelle on tapahtunut sen jälkeen. Pyrimme kuitenkin että muutos olisi mahdollisimman huomaamaton viestien osalta eli koitamme päivittää uuden vastaamaan vanhaa myös viimeisten viestien osalta.
Kiitoksia kärsivällisyydestä ja toivokaamme että tämä loppuvuosi ja siitä eteenpäin tulevat olemaan häiriöttömiä ja saamme tarjota teille laadukasta palvelua. Tehän tarjoatte sitä laadukasta sisältöä, joten kiitos siitä.

t. kartingforum.net ylläpito

awi:
Ei oikein toimi niinkuin pitäisi. Minuutin sisällä saattaa toimia loistavasti tai sitten tahmata todella pahasti.

Admin:
Tänään todellakin joku yritti vielä onneaan tekemällä suuren luokan hyökkäyksen palvelinta kohtaan. Saimme uudelta palveluntarjoajalta käyttöömme erikoissuojauksen, joka nyt näyttäisi purevan eli palvelu toimii taas normaalinopeudella. Tilanne on koko ajan tarkkailussa ja mikäli hidastumisia jatkossa tapahtuu, niin mietimme jälleen uusia ratkaisuja.

t. ylläpito

olpe78:
Ehkä se on vain MKR joka yrittää postittaa Italianmatkan raporttia, mutta se saattaa olla, niin painavaa matskuu, et siinä jo palvelimetkin kaatuu :)

sirace:
Ihmettelen sivuston jatkuvia palvelunestohyökkäyksiä, kuka, miksi?  ???  Mistä maista hyökkäykset tulee?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta