Ylläpito > Tiedotteet

Sivuston siirto tehty/käynnissä

<< < (2/4) > >>

Admin:

--- Lainaus käyttäjältä: sirace - 06.11.2010 16:16 ---Ihmettelen sivuston jatkuvia palvelunestohyökkäyksiä, kuka, miksi?  ???  Mistä maista hyökkäykset tulee?

--- Lainaus päättyy ---
Se tässä meitäkin ihmetyttää että kenellä on motiivi tehdä tätä. Venäjän vanhat valtiot ovat suureksi osaksi noiden hyökkäävien koneiden IP-osoitteiden takana, mutta koska hyökkäys on ns. hajautettu, niin koneiden IP-osoitteita löytyy myös muualta maailmaa. Käytännössä tuo hyökkäyksen lähde voi siis löytyä vaikka Suomesta, kuka tietää...

iskä:
jotain mättää vielä, kun ei noi hymiöt näy oikein :)

Admin:

--- Lainaus käyttäjältä: iskä - 07.11.2010 12:42 ---jotain mättää vielä, kun ei noi hymiöt näy oikein :)

--- Lainaus päättyy ---
Nyt on tuokin polku korjattu uutta osoitetta vastaavaksi.  ;D

astro:
Voisiko sinne kartingforum.net osoitteeseen laittaa edes suomenkielisen tekstin, jossa kerrottaisiin, että sivusto löytyy nykyään uudesta osoitteesta?

Admin:

--- Lainaus käyttäjältä: astro - 09.11.2010 11:25 ---Voisiko sinne kartingforum.net osoitteeseen laittaa edes suomenkielisen tekstin, jossa kerrottaisiin, että sivusto löytyy nykyään uudesta osoitteesta?

--- Lainaus päättyy ---
Se oli kyllä tarkoitus, mutta valitettavasti sitä ei voida tehdä, koska se osoite on nyt kokonaan suljettu käytöstä jotta muut toiminnot eivät vaarantuisi. Tämä on harmittava tilanne että näin jouduttiin tekemään, mutta toivottavasti tämä uusi osoite pysyy nyt puhtaana näistä hyökkäyksistä. Mikäli tilanne muuttuu, niin voimme toki pyytää että tuo uusi osoite sinne joskus saataisiin. Nyt vaan joudutaan kierrättämään sanaa vaikka kartingkerhojen sisällä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta