Kirjoittaja Aihe: Superkart 2011  (Luettu 6915 kertaa)

Team Laine

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 101156
    • Team Laine verkkokauppa
  • Kotirata: Kangasala
  • Moottorimerkki: VM Motor
  • Runkomerkki: MS Kart
Superkart 2011
« : 11.03.2011 02:27 »
Kausi 2011 tulee olemaan entistä mielenkiintoisempi suomalaisten kannalta. Kolmessa eri sarjassa nähdään suomalainen kuski ja ainakin kolme kuskia nähdään myös EM-osakilpailuissa.

International Superkart Series on kansainvälisin sarja, jossa ajetaan tänä vuonna kolmessa eri maassa yhteensä kuutena viikonloppuna. MS Kart tehdastiimissä ajava Marko Laine ajaa koko tuon sarjan sekä kaikki EM-osakilpailut.
Avoin Ranskan Cup tullaan ratkomaan viitenä viikonloppuna Ranskan eri radoilla. Red Speed -tiimissä ajava Vesa Lehtinen lähtee saalistamaan tuota mestaruutta sekä on mukana myös kaikissa EM-osakilpailuissa. Mahdollisesti myös joissakin muissa yksittäisissä kilpailuissa.
Scandinavian Superkart Cup on uusi sarja, jossa on myös viisi kisaviikonloppua. Näistä kaksi ovat myös Ruotsin mestaruussarjan kilpailuja. Tässä uudessa sarjassa on 100000 kruunun palkintopotti jaossa. Tänä vuonna kilpailut ajetaan pääosin Ruotsissa, mutta yksi kisa myös Tanskan puolella. Kaudella 2012 tämä voi myös laajentua Suomen puolelle. Ruotsin sarjassa nähdään mukana Juha Fred, joka ajaa Ruotsin kisojen lisäksi Ranskan avauskilpailun sekä muutaman EM-osakilpailun.

Kiinnostus on siis nousemassa Suomessakin. Hommaan pääsee myös vuokra-autolla mukaan ja tänä vuonna niitä on Suomestakin tarjolla jo kolme. Eli kaikilta yllämainituilta löytyy kalustoa vuokrattavaksi ja kilpailuja joista valita on ainakin Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa. Kalenteri kattaa koko kesän maaliskuun lopulta aina lokakuun loppuun saakka.

Maaliskuun 27. päivä nähdään siis Vesa ja Juha jo Ranskan Dijon:n radalla, kun taas Marko aloittaa kautensa 2.4. Saksan Hockenheimista. Luvassa on kisaraportteja aina sieltä missä suomalaiset kuskit kulloinkin kisaavat.

Mikäli Superkart alkoi kiinnostamaan, pistä vaikka yksityisviestiä tai sähköpostia niin katsotaan kuvioita tarkemmin.
-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi

Meiltä löydät tarvitsemasi kaikkiin karting-luokkiin aina babykartista Superkarttiin saakka. Kaikki nämä maahantuomamme MS Kartin valikoimissa


 

Team Laine Verkkokauppa