Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Paltasen rata

(1/1)

BGM:
Käykö kukaan foorumin lukijoista Paltasen karting radalla? Olen nyt tänä keväänä alotellut 120 raksulla harrastusta ja testaillut kalustoa tuolla. Joka kerta on saanut ajaa itsestään joten olisi mukava saada joku ajokaverikin.

Liepeellä ja Jämsässä varmaan porukkaa olisikin, mutta on niin alussa ajot ja testailut niin olen mieluumin ajellut tuolla.

tuovmar:
Oon mä siellä käynyt jonkun kerran ajelemassa, yksikseni oon saanut pörrätä... Tänä kesänä en ole vielä  käynyt, mut pitää tulla ens viikolla kokeilee. Ratahan on muihin verrattuna aika erilainen, tiukkoine kurveineen, mut kun saa rytmin päälle niin ihan kiva baana vedellä.

BGM:

--- Lainaus käyttäjältä: tuovmar - 28.05.2011 17:56 ---Oon mä siellä käynyt jonkun kerran ajelemassa, yksikseni oon saanut pörrätä... Tänä kesänä en ole vielä  käynyt, mut pitää tulla ens viikolla kokeilee. Ratahan on muihin verrattuna aika erilainen, tiukkoine kurveineen, mut kun saa rytmin päälle niin ihan kiva baana vedellä.

--- Lainaus päättyy ---

Yllättävän haastavia on ne tiukat kurvit. Varsinkin ennen lähtösuoraa ylämäkeen kiivetäessä. Pitää huomenna lähteä heti aamupäivästä ajamaan, mikäli keli antaa myöten. Ilmeisesti ei pitäisi sataa  :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta