Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Runko 190 cm. Kuskille

(1/2) > >>

si:
Oisko kellään ajatuksia mikä runko ois 190 cm kuskille hyvä?

wd:

--- Lainaus käyttäjältä: si - 04.06.2011 09:59 ---Oisko kellään ajatuksia mikä runko ois 190 cm kuskille hyvä?

--- Lainaus päättyy ---

Ei ole paljon kokemusta eri autoista, mutta täytyy sanoa että missään ei tunnu olevan tilaa tarpeeksi yli 190cm kuskille. Toimeen näyttäisi kuitenkin tulevan, kun penkki on siirretty taakse ja polkimet niin eteen kun menee. Penkin paikan vaihtaminen vaikuttaa auton painopisteeseen, joten sen kanssa täytyy olla tarkkana. Pitkälle kuljettajalle Tilletin T11 tuntuu olevan mainio penkki! Maranellon RS7 autolla ajelen itse ja CRG:n black star tuntuu olevan rungoltaan lähes identtinen tuon kanssa. Pituuden puolesta nuo isot rungot ovat ilmeisesti kaikki lähes samankokoisia, vaikka ovatkin eri mallisia? Korjatkaa joku joka tietää näistä enemmän, mikäli olen väärässä. :)

awi:
Mitoissa ei ole paljon eroja, mutta jos on runko joka tuntuisi toimivan hyvin kohtuullisen takapainoisena, niin sellainen voisi olla asiaa kun voi huoletta laittaa penkkiä jokusen sentin taaemmas. Sanoisin, että Intrepid on yksi sellainen runko, ja ehkäpä myös CRG?

Myös rattia voi nostaa pois polvien tietä ja polkimissa on about 10cm säätövaraa. Kyllä 190cm kaveri pitäisi karttiin mahtua.

Ramon:

--- Lainaus käyttäjältä: si - 04.06.2011 09:59 ---Oisko kellään ajatuksia mikä runko ois 190 cm kuskille hyvä?

--- Lainaus päättyy ---

Minulla on pituutta karvan alle 195. Ajelen Road Rebel:llä ja hyvin tulee tällä ainakin toimeen. Joskus alkuaikoina mulla oli myös vähän pienemmän kokoinen TopKart, jossa akseliväli oli joitakin sentteja lyhyempi. Se oli kyllä aika epämukava ajaa mutta kyllä silläkin pääsi parhaimmillaan ihan samaan vauhtiin.

sirace:
Penkin muodolla ja rattiputken pituudella voi aika hyvin vaikuttaa ajo-asentoon. Markkinoilta löytyy myös runkoja (merkki ei just nyt tule mieleen) joissa voi säätää akseli-väliä muutaman sentin rajoissa jotta pitkät kuljettajat saavat justeerattua auton massakeskipistettä paremmin kohdalleen. Ja varakkaille on sitten hand-made mittojen mukaan tehdyt rungot. Valinnassa kannattaa keskittyä runkoihin joissa on pitkä akseliväli.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta