Kartingkeskustelu > Superkart

Superkart EM-osakilpailu 2/3, Most, Tsekki 10.-12.6.2011

<< < (2/2)

Team Laine:
Näin alkajaisiksi pitää sanoa että tulihan ne vihdoin... meinaan ne ensimmäiset EM-pisteet. Voi sanoa että tämä kahden viikon reissu on ollut monella tavalla antoisa ja tämä viikonlopun päätös oli kyllä erittäin hieno.
Tämän päivän sade tuli hieman etuajassa ja vettä tulikin vain yöllä ja aamulla. Meidän lähtö oli tänään klo 12.50 paikallista aikaa ja keli oli hellelukemissa ja liukkaudesta ei ollut tietoakaan.
Nyt ei tarvinnut varoa ja pystyi keskittymään vain ajamaan kovaa. Lähdössä oli vaikeuksia nähdä lähtövaloja toisten takaa, mutta muuten lähtö onnistui kohtuullisen hyvin. Hieman joutui varomaan muita ja ensimmäisessä kurvissa jo olikin autoa poikittain. Osa porukasta oikaisi välttääkseen suman, mutta itse yritin vain olla osumatta kehenkään ja siinä aika hyvin onnistuinkin.
Startissa sain otettua yhden sijan paremmaksi ja ensimmäisellä kierroksella taakse jäi jo viisi eli tässä vaiheessa sijoitus oli 15. Ensimmäinen pistesija siis.
Tästä jatkui kova taistelu ja tarkka ajo, koska edessä ja takana oli lähietäisyydellä porukkaa. Virheisiin ei ollut siis varaa. Neljännellä kierroksella sijoitus oli 14. kuten vielä kierroksella 8. Tästä maaliin oli vielä neljä kierrosta jolloin sijoitus parani yhden per kierros eli maalissa sijoituksena 10. Nyt kun pistetili avautui, niin niitä tulikin samalla kaikki kuusi kappaletta.

Vesalla oli kiire lentokentälle, joten hänen kuulumisiaan en vielä ehtinyt kuulemaan, mutta koneen kanssa taisi olla jotain ongelmia, koska hän keskeytti jo neljän kierroksen jälkeen. Nämä pitkät kilpailut ovat siitä haastavia että koneet pitää olla mahdollisimman hyvässä iskussa, mutta yli ei saa mennä tai maaliin ei pääse. Haasteita siis riittää niin kuskilla kuin makaanikoillakin.

Tulokset toisesta erästä löytyvät osoitteesta http://www.cikfia.com/fileadmin/content/Export/Most/superkart_results7.pdf
Ja kokonaispistetilanne, jossa muuten olen sijalla 20. kun kaikenkaikkiaan kuskeja on 48, löytyy osoitteesta http://www.cikfia.com/fileadmin/content/Export/Magny-cours/superkart_championship.pdf

Nyt lähdemme kohti kotimaata ja töihin. Seuraavana ajamme heinäkuussa Briteissä yhden ISS-sarjan kilpailun, jonka jälkeen on taas vuorossa EM-osakilpailu jo tutulla Assenin radalla Hollannissa elokuun alussa.

simuli:
Onneksi olkoon jatkossakin saa laittaa kirjotuksia näitä on mukava lueskella :)

JariV:
Samaa mieltä, hyviä raportteja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta