Kartingkeskustelu > Harrastajat

Karting Malagan alueella? nykypäivänä.

(1/2) > >>

essej:
Oisko jollain tietoa löytyykö seudulta jarkeviä ratoja..

DSMarko:
http://www.kartingcampillos.com/english/home.htm

Campilloksen rata sijaitsee 100 km Malagasta/Fuengirolasta pohjoiseen. Iso 1,5 km CIK-luokiteltu rata, tietääkseni seudun ainoa "oikea" kartingrata.

Marbellan suunnassa/laidalla Malagasta Marbellaan johtavan rantatien varrella on pieni rata Funny Beach Marbella, jolla periaatteessa kai voisi ajaa omallakin autolla, mutta se on turisti-vuokra-autorata.

Fuengirolan rata purettiin noin 2006-2007 tienoilla enkä tiedä että uutta olisi tehty.

Itse Malagan kaupungissa en tiedä olevan kuin sisärata, ulkokarting keskittyy vissiin Campillokseen.

Jartsa:

--- Lainaus käyttäjältä: DSMarko - 24.08.2011 10:01 ---Fuengirolan rata purettiin noin 2006-2007 tienoilla enkä tiedä että uutta olisi tehty.

--- Lainaus päättyy ---

Tää lienee Karting Club Malaga / Mijas Costa - Fuengirola ?  Sääli että jäi uudisrakentamisen alle, tuli käytyä vuonna 2000 muutamaan otteeseen...

DSMarko:
Jep, se Mijaksen rata oli siellä pienteollisuusalueen takana ja käytössä 2006 saakka. 2007 kesällä siitä oli asvaltti rouhittu pois, mutta muuten se oli edelleen paikallaan, tyhjänä. Nyt lienee rakennettu muuta tilalle. Karting-toiminta vuokra-autoineen siirtyi Campilloksen radalle, se taisi valmistua 2005-06.

Jartsa:
Pikkusen on wanhahtava aihe, mut kokeillaas silti... kuulu tossa huhuja et ois tonne Mijaksen seuduille pykätty jo uusikin rata ? Kellään enempää tietoo siitä tai nykyhetken tilanteesta muuten noilla seuduilla ?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta