Ylläpito > Foorumin kehittäminen

Markkinapaikan järjestäminen

<< < (2/6) > >>

astro:
Joo samaa mieltä, kyllä paikkakunta on hyvä olla mukana, aika harva lähettää esim. kokonaista karttia, ja moni tosiaan haluaa mahdollisuuden nähdä tuotteet ennen ostopäätöstä. En käsitä mitä järkeä myyjänä paikkakuntaa on jättää pois, otsikossa ei toki tarvitse olla.

Sama pätee hintapyyntöön, ostajana minua kiinnostaa kaikista vähiten ilmoitukset joissa ei ole minkään valtakunnan hintapyyntöä.  Jos on edullinen hinta, saatan kiinnostua tuotteesta vaikka en aluksi ajatellutkaan ostavani, ja jos tuote taas on pitkään myynnissä kalliilla hinnalla, saatan innostua tinkimään.  Hinnankaan ei ole pakko olla otsikossa, mutta ilmoituksessa se pitäisi olla.

Otsikossa olisi mielestäni tärkeintä, että se kuvaa mahdollisimman tarkkaan mitä ilmoituksessa on myynnissä.  Jos myytävä tuote kiinnostaa, potentiaalinen ostaja kyllä avaa ilmoituksen ja lukee paikkakunnan ja hinnan viestin sisällöstä.

Viestien säilyttäminen silti kannattaa, juuri edellämainittujen hintahakujen vuoksi. Lisäksi harvemmin omistajaa vaihtavia tuotteita (esim. vaikkapa tietynmallisen rungon jarrut) saattaa löytää joskus haulla ilmoituksesta, jota myyjä on vain kyllästynyt "uppailemaan".

astro:
Millä perusteella muuten noi ilmoitukset siirretään tuonne ammattimyyjien "Tarjoukset"-osioon?  Ostajana minusta olisi ihan kätevää jos nekin myynti-ilmoitukset löytyisi samasta paikasta, sillä jos etsin vaikka raidetankoja, ei mulle ole väliä onko se ammattimyyjän tarjous vai yksityisen tallista.

Pääasia tietysti on että se myyntipalsta ei muutu miksikään karting-kauppiaiden spämmilaatikoksi, mutta mielestäni ainakin tähän asti ammattilaisten ilmoittelu on ollut varsin maltillista.

Team Laine:

--- Lainaus käyttäjältä: astro - 30.08.2011 16:05 ---Millä perusteella muuten noi ilmoitukset siirretään tuonne ammattimyyjien "Tarjoukset"-osioon?  Ostajana minusta olisi ihan kätevää jos nekin myynti-ilmoitukset löytyisi samasta paikasta, sillä jos etsin vaikka raidetankoja, ei mulle ole väliä onko se ammattimyyjän tarjous vai yksityisen tallista.

Pääasia tietysti on että se myyntipalsta ei muutu miksikään karting-kauppiaiden spämmilaatikoksi, mutta mielestäni ainakin tähän asti ammattilaisten ilmoittelu on ollut varsin maltillista.

--- Lainaus päättyy ---
Perusteet löytyvät tuolta http://www.kartingforum.fi/forum/index.php/topic,8800.0.html
Eli tällä ratkaisulla halutaan erottaa uuden tavaran myyjät ja käytetyn tavaran myyjät. Tällä tavalla myös kauppiaat saavat hieman paremmin tuotteensa näkyviin kun samassa ei ole sataa käytettyä runkoa ja kuluneita renkaita. Tavoite on siis että niitä ei tarvitsisi erikseen sinne siirtää, vaan uusia tuotteita kauppaavat osaisivat ne sinne omatoimisesti laittaa.

Aktiiviset kävijäthän käyttävät jo muutenkin tuota "Näytä edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit." -toimintoa, jolloin näkee aina kaikki uudet viestit eikä mikään jää välistä.  :)

tuomoeskelinen:
Minusta ilmoituksen voimassaoloaikaa voisi huoleti rajoittaa. Ketä kiinnostaa esim vuonna 2009 myyntin laitettu käytetty brikkarin sarja...tai sen hinta...eihän niitä vanhoja ole pakko selata, mutta miten ne puolustavat paikkaansa? Kannatan arkistointia.

Hinta pitäisi saada myös pakolliseksi. Osastointia voisi myös selkeyttää...

Käykääs katsomassa muusikoiden.net keskustelupalstaa. Siellä tori on minusta aika selkeä, ilmoitusta ei myöskään voi jättää ilman hintaa. Voimassaoloaika on määriteltävä ilmoitusta jätettäessä, ajan voi valita aina muutamaan kuukauteen asti. Samoin yhteystietojen näyttäminen voidaan halutessa estää muille kuin kirjautuneille käyttäjille. Tuo estää tehokkaasti spämmiä!

Kauppiaat ja yksityiset on mielestäni järkevää erotella omille osastoilleen. Toki ammattikauppiaat voivat olla vailla selkeämpää ja lisää näkyvyyttä?

Jartsa:
Onkos tuo kauppiaiden Tarjoukset-osio tarkoituksella näkyvissä vain foorumille sisäänkirjautuneille ?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta