Kirjoittaja Aihe: Arroxx ajovarusteet nyt myös Suomessa  (Luettu 8643 kertaa)

Team Laine

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 101156
    • Team Laine verkkokauppa
  • Kotirata: Kangasala
  • Moottorimerkki: VM Motor
  • Runkomerkki: MS Kart
Arroxx ajovarusteet nyt myös Suomessa
« : 07.11.2011 21:26 »
Team Laine on aloittanut hollantilaisen Arroxx-tuotemerkin maahantuonnin. Arroxx on karting-ajovarusteisiin keskittynyt yritys, jolla on myös muutama tulenkestävä ajopukumalli valikoimissa.
Arroxx -valikoimista löytyy niin Level 2 -luokitellut kuin peruspuvutkin. Samoin jalkineet, hanskat, kylkiliivit, jne. ovat laadukasta työtä ja ominaisuuksia on mietitty huolella. Kokoja löytyy junioreille ja ISOILLE kaikista tuoteryhmistä.
Ja mikä parasta, hinta on erittäin edullinen. Ajopuvut alkaen 61 euroa, kengät koosta riippumatta 51 euroa ja hanskat 16 euroa. Kypärähuppuja voi ostaa kahdella eurolla / kpl!

Suojissa löytyy. Arroxx on kehittänyt kylkiliivejänsä jo pitkään ja tuloksena on kestävä ja hyvin tukeva kylkiliivi joka pysyy varmasti paikallaan. Myös suoja törmäystä vastaan on huippuluokkaa.

Normaalisti vaikeasti löydettäviä juniorien sadeasuja on myös valikoimissa. Koot lähtevät samasta kuin ajopuvuissakin eli aina 118 cm pituisesta kuskista ylöspäin.

Yksi Arroxx:n kehityksen kohde on ollut vuokratuotteet. Vuokraustoiminnassa kulutus on kovaa ja pukujen käsittely on joskus hyvin huolimatonta, joten pukujen pitää kestää. Vuosien kehitystyön ansiosta Arroxx antaa mm. vetoketjulle vuoden takuun, joka on normaalisti yksi helpoimmin hajoavista kohteista. Mikäli haluat kestäviä pukuja vuokraustoimintaan, niin ota yhteyttä.

Tietoja ajovarusteista löytyy nettisivuiltamme ja ne ovat sieltä jo tilattavissakin. Mikäli tuotteita haluaa kokeilla ennen tilaamista, niin sekin onnistuu meillä Kangasalla.

Tämä ensimmäinen maahan saapunut erä sisälsi kaikki saatavilla olevat värit (tulenkestäviä ja vuokrapukuja lukuunottamatta) sekä kaikki koot löytyvät kokeiltavaksi varastosta. Tarvittaessa saamme toimitettua isojakin määriä lyhyellä varoitusajalla.

Katso lisää osoitteesta http://shop.teamlaine.fi/index.php?main_page=index&cPath=1_4912

-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi
info@teamlaine.fi
Puh. 040-8200085
-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi

Meiltä löydät tarvitsemasi kaikkiin karting-luokkiin aina babykartista Superkarttiin saakka. Kaikki nämä maahantuomamme MS Kartin valikoimissa


 

Team Laine Verkkokauppa