Kirjoittaja Aihe: Henkilötietolain mukainen tietosuojaseloste  (Luettu 57050 kertaa)

Admin

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 100196
REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispvm: 2008-21-04

1. Rekisterinpitäjä
 
Kartingforum.net -keskustelufoorumi
Team Laine / Marko Laine
yllapito@kartingforum.net


2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Kuten kohdassa 1.

3. Rekisterin nimi

Kartingforum.net -keskustelufoorumin jäsenrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröinnin yhteydessä kerättävät tiedot on tarkoitettu ainoastaan keskustelufoorumin käyttötarpeisiin ja keskustelijoiden yksilöimiseen keskustelufoorumilla. Rekisteröitäessä annettavat pakolliset tiedot ovat:

    * Käyttäjätunnus (vapaavalintainen)
    * Toimiva sähköpostiosoite
    * Salasana (vapaavalintainen)


Näistä ainoastaan sähköpostiosoite on mahdollisesti käyttäjän yleismaailmallisesti yksilöivä. Jos et halua luovuttaa esimerkiksi työsähköpostiosoitettasi Kartingforum.netin jäsenrekisteriin, voit käyttää jotakin lukuisista ilmaisista sähköpostipalveluista anonyymin sähköpostiosoitteen luomiseksi. Sähköpostiosoitteelta ei edellytetä muuta, kuin että se on toimiva. Sähköpostiosoitteita voidaan käyttää Kartingforum.net -foorumin toiminnan yhteydessä esimerkiksi uusista aiheista tiedottamiseen tai muuhun keskustelufoorumin toiminnasta liittyvään tiedottamiseen.

Käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Kartingforum.net-sivustolla. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, ja niitä käytetään ainoastaan palvelun käyttö- ja ylläpitotarkoituksiin.

Kartingforum.net -keskustelufoorumi kerää toiminnan aikana tilastotietoa esimerkiksi kirjoitetuista viesteistä ja suosituimmista aiheista. Nämä tiedot kerätään palvelun käyttö- ja kehitystarkoituksessa, ja ne ovat osittain näkyvissä myös rekisteröimättömille jäsenille.

Viestiä kirjoittaessa järjestelmään tallennetaan myös internet-osoite (IP), josta viesti on lähetetty. Internet-osoiteen rekisteröintiä suoritetaan ainoastaan väärinkäytösten estämiseksi. Tämä tieto on ainoastaan palvelun ylläpitäjien nähtävissä, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille muuten kuin poliisin tai viranomaisen vaatimuksesta.

Foorumiohjelmisto käyttää web-evästettä (cookie) käyttäjätietojesi tallentamiseen selaimesi välimuistissa. Tätä tietoa käytetään ainoastaan sisäänkirjautumisen ja uloskirjautumisen hallitsemiseen. Ohjelmisto ei kerää IP-osoitetta lukuunottamatta (kts. yllä) muuta tietoa koneeltasi eikä tallenna muuta tietoa koneellesi.

Käyttäjän on mahdollista määritellä profiiliinsa vapaaehtoisia tietoja, kuten sukupuoli, asuinpaikkakunta ja syntymäaika. Nämä tiedot voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Kartingforum.net -sivustolla. Näiden tietojen antaminen ei ole pakollista, ja keskustelufoorumin käyttö sujuu ilman näiden tietojen luovuttamista.

Jäsenrekisteri on tallennettu sähköisesti Kartingforum.net -palvelimelle, ja palvelun ylläpito tekee parhaansa, jotta rekisteritiedot säilyvät tietoturvallisesti eivätkä joudu vääriin käsiin. Tietomurron mahdollisuus on kuitenkin aina olemassa, joten jos tämä huolestuttaa sinua, älä rekisteröidy palveluun tai anna enempää kuin haluamasi välttämättömät tiedot.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2009 17:49 kirjoittanut Team Laine »


 

Team Laine Verkkokauppa