Kirjoittaja Aihe: RedStep Racing  (Luettu 3899 kertaa)

Leuku-67

  • Yleinen
  • **
  • Viestejä: 17
  • Kotirata: Paimio
  • Moottorimerkki: Maranello
  • Runkomerkki: Birel
RedStep Racing
« : 06.04.2014 21:54 »
Moi!

Kirjoittelen oman kokemuksen kyseisestä tiimistä.

Ostin heiltä KF2 moottorin. Kaveri lupasi huollattaa koneen ja vaihtaa männän. Homma toimi aluksi hienosti, puheluihin ja viesteihin sain vastauksen. Moottori tuli, niin kuin oli sovittu. Kaikki muut tuli paitsi mittari, josta teimme myös kaupat. Soittelin perään ja usean yrityksen jälkeen sain kaverin kiinni ja kertoi kaikenlaisia syitä miksi ei ollut vastannut puheluihin/tekstiviesteihin, no lopulta mittarikin tuli perille.

Kone kuulemma ajettiin penkissä ja katsottiin että kaikki toimii. Laitoin koneen kiinni ja yritin saada tietoja noista ruuvien asennoita, mutta en saanut vastausta puhelimella/tekstiviesteillä. Jaatiselta sai kaikkiin kysymyksiini vastauksen, kiitos heille.

Menimme pojan kanssa ajamaan ja kahden kierroksen jälkeen meno loppui :-) Läppäventtiili hajosi. Otin koneen irti ja myös pytyn pois, tarkistaakseni että mäntä ja männänrengas oli ok. Suureksi yllätykseksi huomasin että mäntää ei todellakaan ollut vaihdettu! Otin yhteyttä myyjään ja hän väitti että varmasti on vaihtanut männän! Näin voi olla mutta milloin, ei ainakaan ihan lähiaikana. Kysyin myös että onko alakerta ok, ei vastausta :( Nyt siis on varmaan parasta tarkistuttaa sekin.

Tämä tarina vaan siksi, että kannattaa suhtautua varauksella kyseisen firman toimintaan.

Onko jollain muulla kokemuksia kyseisen puljun toiminnasta?


 

Team Laine Verkkokauppa