TAG- Suomensarja > Järjestäjän tiedotteet

2010 Kalenteri

<< < (3/3)

olpe78:
Joo Sonikki kiersi ihanasti vinkuen ton 17-19000 ja milloin mitkäkin osat mosasta lensi, milloin mistäkin aukosta ulos.

Paras tulishow oli aikoinaan lahden TAG-Extrakisassa, kun Lahden pääsuoran päässää kierroksia noi 18000 ja kytkin junttas jumiin täydestä laukasta.
Palkintokaapissa on muistona tästä Finndriven Shorttrack rataennätys pysti.
Ei voinu muutamat vanhat SM-mitali konkaritkaan Sonikin ylivoimalle mitään :)

PS. Leopardin paino on nyt kohillaan!

spetz:
Eihän tuo 4 kiloa ihan autuaaksi tee mutta pääsepähän ehkä lähemmäksi suomentaakin viime kauden voittoaikoja. Kyllä tuli äiteetä ikävä viime kaudella liepeellä kun muut moottorit oli jotenkin alueella ja ylämäkeen piti niillä painoilla nousta leopardilla... vilkku olis ollu kiva, kyllä ne niin helposti nousi vierelle ja ohi lähdöissä. Kyllä siihen löyty sellaiset asetukset että työvoitoilla kykeni sijoille 3-5 mutta moottorin keston sai jakaa suoraan neljällä.

Ja voi jestas minkälaiseen kuntoon runkoputki meni 20 kisassa noilla painoilla... Ei yhtään vääntänyttä mälliä mutta painavampi kaveri kun hyppäs italiassa puikkoihin niin putki oli keskeltä kuulemma maassa kiinni. Kyllä sen jotenkin huomaa että nää on kuitenkin suunniteltu n. 30-40 kg kevyempiin kilpaluokkiin eikä tuollaiseen "harrasta viisvuotta huoltamatta tankkipainoilla herrasmiesmäisesti"-luokkaan

awi:
Rungoissa on menty - syystä tai toisesta niin pehmeisiin aineisiin, ettei edes 32mm kz2-putki oikein siedä sille tarkoitetun luokan painoja ::)

Sitä en sitten tiedä, onko tuossa järkeä ja koskeeko kaikkia merkkejä. Ainakin Tecnon saa valita kovemmalla seoksella. Voihan se olla, että uudella saa viimeisetkin tuhannesosat noin pois, mutta ei tuo oikein harrastajaa lämmitä.

JOP-1:
Kuinkas sarjaan saa hankittua vuosinumeron? Mistä pitää varata ym (tapahtuuko meilillä info@rokcup...)? Ennakkoilmoittautumista ei siis tarvita, riittää että pöllähtää paikalle lauantai aamuna, vai?

olpe78:
Varmasti onnistuu maililla se numeronvaraus yritys, mut paikan päällä selviää vanhojen "kettujen" käyttämät numerot. Ekan kisan jälkeen tuonne ilmoittautuneiden/tuloslistallehan sivujen päivittäjä vois sit vaikka päivittää numerot, kun ne alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan.

Ja paikalle voi vain pöllähtää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta